Reduceri Mobila – Top 3 Firme 2018


aprilie 27, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Casa & GradinaReduceri Mobila – Top 3 Firme. Va prezentam cele mai bune 3 firme care vand mobila online si ce reduceri ofera. Daca luam in calcul ca mobila este poate cea mai importanta intr-o casa si ca fara ea pur si simplu nu te poti muta, face ca pretul ei sa fie foarte important. Astfel ceva reduceri sunt super bine venite mai ales ca mobilatul complet al unei case, fie ea si garsoniera, chiar costa multi bani!

Dar dupa cost vine si garantia, calitatea produsului sau post garantia. Fiind lucruri cu o lunga perioada de folosire post garantia poate sa fie chiar foarte importanta, de cate ori nu am vazut o canapea aruncata pentru simplu fapt ca nu se mai gaseau balamale pentru sistemul de deschidere!

Deci, topul nostru trebuie sa includa cele mai bune firme din toate punctele de vedere, pentru ca reduceri mobila ofera multe firme, dar nu toate sunt ultra serioase, nu toate au o vechime in piata, care sa confirme seriozitatea lor. Pretul este o componenta, dar nu totul, daca cumperi o masa ieftina si se rupe in 2 saptamani atunci ea este de fapt foarte scumpa deoarece o sa trebuiasca sa cumperi alta masa, deci 2 in loc de una si buna!

Nu in ultimul rand trebuie sa punem in casa noastra sau birou mobilier in ton cu 2018 si nu piese de mobilier vechi aflate la super reduceri fiind de fapt uzate moral!

Anul trecut ne-am văzut umplând casele noastre cu amprente tropicale din junglă, flamingos flamboyant și aproape orice culoare/decor metalic pe care l-am putea scoate din mână! Deci, ce anume se situează în anii trecuți? Iată principalele noastre previziuni pentru tendințele decorului de acasă pentru a ține pasul cu anul 2018.

Griul poate fi în continuare neutru, o alegere pentru multe interioare, dar culoarea este setată să fie mai îndrăzneață în acest an. Ne simțim mai curajoși cu opțiunile de culoare – atât pe pereți, cât și pe piesele de mobilier, sau pe podeaua din parchet laminat așa cum au demonstrat-o târgurile de mobilier de la sfarsitul anului trecut. Interioare Moody sunt mai populare decât oricând, de asemenea, cu brooding violet, marina și verde emerald izbitoare sunt toate culorile cheie pentru 2018.

In concluzie orice ai face este foarte important sa cumperi un mobilier ce se potriveste cu personalitatea ta, dar si cu trendurile actuale. In plus, nu uita de reduceri care la finalul cumparaturilor se pot vedea in portofelul tau.

Numarul 1: Pentru toate gusturile moderne…

Se vedem ce au pregatit ce de la SomProduct in acesta perioada:

somproduct.ro

somproduct.ro

somproduct.ro

Numarul 2: Pentru gusturi mai exclusiviste

Retro Boutique, un pic altfel…

retroboutique.ro

retroboutique.ro

retroboutique.ro

Numarul 3, dar nu neaparat ultimul, poate sa fie foarte bine si numarul 1 in functie de preferinte

Henderson, poate cea mai buna combinatie intre nou, vechi, si trend cand vorbim de reduceri mobilier online.

Mobilier Henderson

Mobilier Henderson

Nu uitati ca la noi se poarta discutia libera si astfel la comentarii poti sa ti lasi oricand parerea atat timp cat este una civilizata si macar putin argumentata…te asteptam!

Comments