Philips oneblade cel mai bun pret, pareri pro si contra , detalii tehnice.


mai 15, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Frumusete si Sanatate


Philips-OneBlade-lareducerisioferte-detaliu

Philips oneblade cel mai bun pret, pareri pro si contra , detalii tehnice. Sa nu confundam acest aparat cu unul obisnuit si sa consideram ca este prea scump, ar fi o greseala. Aparatul Philips Norelco OneBlade nu se compara cu niciun alt aparat de pe piata.

Phillips a reinventat aparatul electric de barbierit, folosind parca toate calitatile celor mai bune aparate, intr-unul singur. Norelco OneBlade.

Dar este bun? Ce stiti despre cel mai nou aparat de genul, OneBlade Pro? Ce s-a schimbat sau s-a imbunatatit?

Vom raspunde la toate aceste intrebari in cele ce urmeaza.

Deschiderea cutiei aparatul Philips Nerelco OneBlade

Puteți observa că modelul nostru un capat argintiu. Am avut dificultăți extreme la achiziționarea modelului american (QP2520) direct de la Philips America. Deci, pentru a testa acest lucru pentru câteva luni și pentru a putea revizui acest aparat mai devreme; am cumpărat un model internațional (QP2530)

Modelul internationat este aproape identic cu cel american, cu exceptia unui pieptan extra (0,2 mm) și captaul argintiu, care este negru pe modelul american.

Philips-OneBlade-contine-lareducerisioferte

Philips-OneBlade-contine-lareducerisioferte

Daca deschizi cutia aparat Philips Norelco OneBlade, vei gasi urmatoarele:

Să notam:

Philips mânerul Norelco OneBlade

Capatul inlocuibil Oneblade

3/64 inci

1/8 inch

3/16 inch

Incărcător de baterie

Manual de instructiuni

Continutul cutiei este similar cu cel al aparatelor normal de ras. Asa ca hai sa aruncam o privire mai in amanunt, si sa observam ce face aparat Philips Norelco unic.

Examinam aparatul Philips Norelco OneBlade

Philips Norelco OneBlade are un capat de ras neobisnuit.

La prima vedere pare ca cineva ti-a transformat aparatul tau obisnuit in unul electric.

Poate culoarea limeului nu este pe placul tuturor, dar aparat Norelco OneBlade are un design modern si acum fiind la reduceri este o super ocazie pentru dvs. sa-l achizitionati. Oferta mai jos!

Localizat chiar la capatul superior, butonul de ON/OFF

Apasa butonul o data ca sa aprinzi aparatul si a doua oara pentru a-l inchide.Simplu

Butonul este aproape insesizabil, atat de bine este incorporat in aparat. Marginea delimitatoare a butonului previne aprinderea aparatului din greseala

Am apreciat si faptul ca butonul este unul destul de mare, fiind usor de folosit si pentru cei cu degetele mari.

Partea forntala este alcatuita dintr-un material negru de plastic.

Plasticul nu poate ascunde atat de bine urmele de amprente sau de apa, dar acestea sunt vizibile doar daca vizualizam cu atentie.

Baza aparat OneBlade este una ovala, care are un mic beculet care indica nivelul bateriei.

La capatul inferior al aparatului gasim priza de incarcare.Acesta fiind punctul de conexiune pentru alimentarea aparat OneBlade.Vom vorbi mai in detaliu despre acest lucru, ceva mai jos.

Pe suprafata intregului aparat avem o suprafata din cauciuc, de culoare verde lime. Acesta ia perfect forma mainii atunci cand este folosit. De asemenea, aceasta suprafata conferta o siguranta extrem de mare, pentru ca nu este alunecoasa deloc. Aparat OneBlade se poate folosi si in dus, nu ne va scapa din mana datorita cauciucului.

Cand intorci aparatul pe spate, lucrurile nu sunt uluitoare. Vei gasi specificatiile de baza plus tara de provenienta( Indonesia, pentru cei ce se intreaba). Dar oricum aceasta este partea pe care o tinem acoperita cu mana, asa ca nu ne intereseaza prea tare.

Acum este momentul sa analizam lama, cea mai importanta.

O privire amanuntita asupra lamei Philips Norelco OneBlade

Lama ii da aparat Philips Norelco OneBlade numele si face din el o opera de arta.Chiar vorbim serios cand spunem ca nu am mai vazut asa ceva.

Philips-OneBlade-lareducerisioferte-detaliu

Philips-OneBlade-lareducerisioferte-detaliu


Aproximativ dimensiunea unui cap de aparat Gillete, capul lamei este mic și arată aproape comic așezat pe mânerul relativ mare, dar sa nu ne lasam pacaliti de dimensiune. OneBlade este cea mai avansata masinarie de ras.

Uitandu-ne cu atentie vedem ca lama dezvaluie o inginerie.

Pe partea superioară și inferioară a lamei veți observa dinți mici cu vârf verde. Asta a numit pieptene. Pieptenele vă protejează pielea de la lamele ascuțite care se ascund în spatele acesteia.

Pe măsură ce mutați capul de tăiere de-a lungul feței, firele de păr vor cădea între dinții pieptenei și vor fi tăiate de lamele oscilante rapid. Benzile verzi sunt o acoperire protectoare care pare să contribuie la prevenirea iritației cauzate în mod normal de un pieptene de metal care este târât de-a lungul pielii.

Deoarece pieptenele și lama se găsesc pe ambele margini ale capului tăietor, OneBlade este capabil să taie firele de păr în mișcare atât în ​​spate, cât și în față, ceva nemaipomenit când vine vorba de aparatele de ras electrice.


Centrul capului OneBlade este alcătuit dintr-un model de tip crosshatch. Dar această piesă goală de metal este acolo pentru mai mult decât arata. Indiferent de ceea ce Philips Norelco a acoperit cu metalul, este imposibil de netezit. Rezultatul este un cap de tuns care glisează fără probleme pe piele fără a se prinde. Dar ingeniozitatea nu se termina acolo. Deoarece lama este oarecum disponibilă în natură, costurile au trebuit să fie scăzute și pentru a face acest lucru, Philips a venit cu un mod inovator care permite capului OneBlade să se flexeze cu puțin mai mult decât plastic:


Flexibilitatea dispozitivului OneBlade permite ca capul de tuns să rămână în contact cu pielea, chiar și atunci când trece prin zone conturate, cum ar fi linia maxilarului. Acum, așa cum am spus mai devreme, capul OneBlade este de unică folosință. Fiecare lamă este proiectată să dureze patru luni, folosind-o de două ori pe săptămână. Dacă nu reușiți să înlocuiți lamele după acest timp, veți avea rezultate mai slabe și mai slabe. Philips a creat, în esență, primul aparat de ras barbă care te blochează în cumpărarea de lame inlocuitoare obisnuite. Unii dintre voi vor fi supărați imediat de acest lucru.

În mod normal, multe mașini de tuns/bărbierit și aparatul de bărbierit electric vin cu lame care durează până la doi ani înainte de a fi înlocuite, de ce ați fi pentru înlocuirea capetelor OneBlade de patru ori pe an?

Philips One Blade cum functioneaza

Philips One Blade cum functioneaza

În timp ce noi suntem parțial de acord cu această logică; dacă vă puneti această întrebare, atunci probabilitatea OneBlade nu este pentru dvs.

OneBlade se adresează celor care nu numai că iubesc noul și inovativul, ci sunt pregătiți să-l plătească; oferind o experiență de bărbierit pe care lumea nu a mai văzut-o niciodată înainte.

Există și alte lucruri pozitive, cum ar fi abilitatea de a tăia ambele mișcări înainte și înapoi și acea lamă la mână, care este constant ascuțită și igienică.

Dar pentru cei care privesc asta dintr-o perspectivă pur financiară, OneBlade nu are sens. O singură lamă de înlocuire vă va trimite înapoi 57 lei în timp ce un pachet de două vă costă 95 de lei.

Să punem asta în perspectivă. Pentru prețul unui tip OneBlade și lamelele de înlocuire de peste un an; ați putea cumpăra modelele de top Panasonic, Braun sau trimmere pentru bărbați Philips și totuși mergeți departe cu schimbarea.

Ieftin nu este.

Deci, cum înlocuiți lamele?

Scoateți capul OneBlade folosind butonul verde găsit pe gâtul mânerului OneBlade:

Eliberarea capului de tuns este poate cea mai puțin favorită parte a aparatului nostru Philips Norelco OneBlade. În timp ce orice altceva despre OneBlade este bine conceput, butonul de eliberare arata că ar fi avut cel mai puțin gândit pus în el.

Nu numai că se simte ieftin și subțire, dar dacă țineți mânerul OneBlade în orice direcție, dar pe verticală va trage capul OneBlade în cameră ca un pistol


Cu toate acestea, păstrarea mâinii libere pe capul OneBlade în timp ce glisați eliberarea va preveni această problemă. Odată cu capul demontat, aveți acum posibilitatea să introduceți noua lama.


Încărcarea dispozitivului Philips Norelco OneBlade

Nu avem nevoie de un adaptor de călătorie pentru modelul nostru internațional OneBlade, deoarece folosește același încărcător identic cu cel din aparatele Philips Norelco Electric Shavers După cum probabil ați ghicit, acest lucru înseamnă că Philips Norelco OneBlade este multi-tensiune (100-240V). Ceea ce inseamna ca poti calatori oriunde in lume si inca poti incarca OneBlade-ul. Pentru a încărca dispozitivul OneBlade, pur și simplu luați încărcătorul inclus în cutie și conectați-l la baza mânerului OneBlade așa cum este cazul:

Bateria NiMH a aparatul de ras OneBlade durează 8 ore pentru incarcare. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru 45 de minute de tuns.

Vă recomandăm să încărcați OneBlade peste noapte înainte de bărbierire pentru a vă asigura că bateria este încărcată complet.

Testarea dispozitivului Philips Norelco OneBlade

Philips-OneBlade-lareducerisioferte-proba barbierit

Philips-OneBlade-lareducerisioferte-proba barbierit

Cu bateria încărcată complet, este acum timpul să luați aparatul Philips Norelco OneBlade pentru o unitate de testare.

Am adus 10 persoane diferite pentru a ne ajuta să testați Philips Norelco OneBlade. Următoarea recenzie conține rezumate ale experienței lor.

Dacă ați folosit vreodată un aparat de bărbierit tradițional, atunci veți afla că OneBlade se simte familiar și confortabil atunci când este ținut în mână:

Apăsând butonul de pornire, veți vedea că OneBlade prinde viata. Aparatul OneBlade sună similar cu orice alt aparat de tuns barba, un sunet oarecum tare.

După cum am aflat, OneBlade este un instrument surprinzător de versatil. Era capabil să realizeze toate următoarele:

Rade părul până la nivelul pielii

Îndepărtarea și menținerea lungimii bărbii cu atașamente de pieptene incluse

Marginile si perciunii, cioc și mustata

Deci, să arătăm cum a procedat la fiecare sarcină.

Philips-OneBlade-lareducerisioferte-proba barbierit

Philips-OneBlade-lareducerisioferte-proba barbierit

1. Rasul cu OneBlade

Am fost impresionati de cat de scurt a putut OneBlade sa taie firele de par. A fost chiar comparabil cu unele dintre aparatele de ras electrice inferioare pe care le-am testat.

Dar să facem un lucru clar: o lamă nu poate rade la fel de aproape ca un aparat de ras electric de bună calitate. Modelul OneBlade este conceput pentru a lăsa o lungime mică. În timp ce acest lucru va face ca umbra de la ora 5 să apară mai devreme, rezultă și un bărbierit mai confortabil, deoarece lamele nu ar trebui să irite pe piele.

Oneblade a avut cele mai bune performanțe pe părul fin și mediu, care se afla în poziție verticală. Utilizatorii cu acest tip de păr au lăudat OneBlade pentru un bărbierit fără efort și neted care le-a fost oferit.

Cei care au părul plat sau părul care crește în fiecare direcție necesită mai multe treceri din direcții diferite pentru a obține același rezultat.

Mai jos puteți vedea o fotografie a gâtului utilizatorilor cu fire de păr problematice care se dezvoltă în toate direcțiile:


După cum puteți vedea, OneBlade a reușit în cele din urmă să radă aceste fire de păr, dar a fost nevoie sa folosim de 6 ori (trei în sus și trei în jos) pentru a ajunge la acest nivel.Firele de par turtit nu s-au taiat bine. The OneBlade pur și simplu nu le-a putut tăia destul de scurt, chiar și atunci când am ras la fiecare unghi diferit. Încercarea de a apăsa ușor mai tare a determinat ca OneBlade să cauzeze daune, după cum unul dintre testeri noștri a aflat:

Uită-te la asta; OneBlade a reușit să taie pielea și totuși a lăsat prea multă lungime pe firele de păr!

Părul de barbă încrețit în interior sa dovedit a fi o problema. Prea multe treceri au fost necesare pentru a îndepărta în mod adecvat părul facial și atunci când vine vorba de bărbierit, cu cât mai multe treceri sunt necesare, cu atât mai multă iritație apare.

Deci, dacă OneBlade vă va oferi un bărbierit fantastic, depinde în totalitate de firele de păr care alcătuiesc barba ta. Subțire sau medie și în poziție verticală, sunteți în regula. Dar cei dintre voi cu părul gros sau plat, pot găsi OneBlade dificil de folosit.

2. Tunsul cu OneBlade

Sunt incluse în cutia OneBlade trei piepteni cu următoarele lungimi:

3/64 in.

1/8 in.

3/16 in.

Atașarea oricărui pieptan la capul aparatului OneBlade vă va permite să vă tăiați barba la lungimea dorită.

Este de remarcat faptul că pieptenele elimină principalul avantaj pe care OneBlade îl are față de un aparat tradițional de barbă, marginea dublă.

În funcție de modul de așezare a pieptanului pe lamă, fie partea superioară, fie cea inferioară vor fi acoperite, împiedicându-le să fie utilizate în timpul tăierii.

Adevărul este că am descoperit că experiența de decupare a OneBlade este puțin copleșitoare.

În timp ce a funcționat bine pentru firul de păr fin și mediu, firele mai groase nu păreau să fie în mod eficient tăiate.

Acest lucru este posibil deoarece firele de păr nu trebuie doar să navigheze pe dinții pieptanului, ci și pe dinții capului însuși. Oricare ar fi motivul, rezultatele testerelor noastre au fost aceleași, neimpresionante.

Dinții pieptenilor au făcut de asemenea dificilă tăierea firelor de păr care stau chiar sub nas. Pieptenele ar fi lovit nasul înainte ca lama de tăiere să ajungă la aceste fire de păr.

Nu în ultimul rând este faptul că pieptenii se blochează cu ușurință atunci când tăiați firele de păr lungi și brute (cum ar fi o barbă groasă sau păr pubian pe care l-ați prea mult timp). Nu numai că părul furios necesită prea multe treceri, dar trebuie să înlăture tăieturile de păr din pieptene, devenind obositor.

3. Îmbinarea și detalierea cu OneBlade

The Oneblade a avut o performanță mai bună atunci când a fost vorba de tăierea și detalierea părului facial. A fost capabil sa contureze cu ambele lame superioare si inferioare le-a dat persoanelor care l-au testat mai mult control asupra modului in care ar putea sa-si atinga parul facial.

În comparație cu un tunsor convențional, cei care l-au testat au spus că capul și mânerul mai subțire au făcut mai ușor de conturat. Fie că era vorba de perciuni, de o cioc sau de mustață, rezultatele au fost aceleași.

Ne pare rău de cei cu barba aspra, din nou, OneBlade este mai potrivit pentru părul fin și mediu. Cei cu păr gros au descoperit că OneBlade nu a oferit barbieritul mult dorit.

Ce putem spune despre OneBlade Pro?

OneBlade Pro este cea mai recentă variantă a acestui model popular de la Philips Norelco. Ce e atât de diferit? Ei bine, suficient pentru a justifica o actualizare (și o creștere de preț, desigur!). Disponibil cu o sursă de alimentare modernizată, sub forma unei baterii litiu-ion (Li-ion), în locul hidruriei nichel-metal originale (NiMH). Bateriile reîncărcate Li-ion sunt mai ușoare, pot fi încărcate mai repede și (cel mai important) nu au un efect de memorie prea mare. Efectul de memorie se întâmplă atunci când încărcați o baterie NiMH înainte de a fi complet descărcat și începe să “învețe” să nu dureze atât de mult după fiecare încărcare. În acest caz, bateria va dura și mai mult în sensul că durata de viață utilă a bateriei (măsurată în ani) va fi mai lungă cu Li-ion.


În plus față de upgrade-ul bateriei, versiunea Pro vine cu o mulțime de setări de ajustare a lungimii (vezi graficul), un pieptene de 14 lungimi, plus un suport de încărcare cu câteva alte accesorii care nu sunt incluse în originalul OneBlade. Opinia mea este că durata suplimentară a bateriei (atât pe termen scurt, cât și pe termen lung), împreună cu ajustările setărilor, merită costul suplimentar. Prețul fiecăruia dintre aceste mașini de ras este mult mai mic decât oricare dintre mașinile de ras cu adevărat de înaltă calitate, ceea ce, în opinia mea, are sens doar pentru a obține cele mai bune dintre cele două. Deși Pro este de două ori prețul, tot vorbim de abia 380 lei

Concluzie

În timp ce OneBlade este o modalitate extraordinară de a vă rade părul, cu siguranță nu este pentru toată lumea.

De asemenea, OneBlade nu este potrivit pentru aceia dintre voi cu fire de păr groase, grosiere și plane.

OneBlade este un produs bine conceput și inovator care ne face cu adevărat încântați de viitorul mașinilor de ras; dovedind că este posibil să existe o singură unealtă atât pentru tuns, cât și pentru ras.

Unde gasesti la cel mai bun pret?

 

În mod cert merită aparat OneBlade trebuie incercat!

Comments