Philips Lumea pret bun, totul despre Lumea, pareri pro dar si contra.


mai 23, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Frumusete si Sanatate


Philips lumea pret bun, totul despre lumea,

Philips Lumea pret bun, totul despre Lumea, pareri pro dar si contra.

Philips Lumea Prestige BRI956 recenzie, BRI953 & BRI950 – tocmai a devenit serios

Asta este noul Philips Lumea Prestige a sosit. Este cel mai mare pas in indepartarea parului la domiciliu. Acesta păstrează toti biții buni de la modelele anterioare, cum ar fi funcționarea fără fir, design intuitiv în formă de arme și flash-uri aproape nesfârșite. Și Philips a găsit loc pentru unele adăugări unice pe care nu le veți găsi pe niciun alt dispozitiv. În general, îmi place că este cel mai rapid, mai precis și mai confortabil de utilizat, cu design și calitate de neegalat. A devenit serios. Citiți întreaga revizuire a experților în profunzime, încercată în profunzime, pentru a afla totul.


Cine ar trebui să-l cumpere: Vă recomandăm acest lucru dacă cumpărați întotdeauna cele mai bune dispozitive, doriți să fiți matasoși pe tot corpul și nu doriți să petreceți mult timp facand asta

CE ESTE?

Philips Lumea Prestige folosește Lumină pulsată intensă (IPL), care este sigură pentru utilizarea acasă pe corp și față. Aceasta încetinește și reduce regresia părului după fiecare tratament. În cele din urmă parul se oprește în creștere și utilizarea periodică vă va ține departe firele nedorite.

Veți avea nevoie de aproximativ 4 până la 5 tratamente (durează 8 săptămâni) pentru a vedea rezultate semnificative de reducere a părului. Apoi tratamentele de întreținere mai puțin frecvente vă vor menține pielea netedă. Am experimentat rezultate notabile după doar 2 tratamente și pielea fără păr după 4 ani.

Philips lumea pret bun, totul despre lumea, pareri pro dar si contra.

Philips lumea pret bun, totul despre lumea, pareri pro dar si contra.


Sunt câțiva ani de când am înregistrat progrese majore cu Philips Lumea. Dar a meritat așteptarea. Arată grozav, se simte magnific, se comportă ca un vis și este rapid. Acest nou Lumea BRI956 si BRI950 este ceva special si castiga premiul pentru cel mai bun sistem IPL de epilare acasa. Continuați să citiți revizuirea completă pentru a înțelege de ce m-am dus pentru asta.

Ce veți învăța de la acest articol PHILIPS LUMEA PRESTIGE BRI956 :

Lumea Prestige raport calitate-pret?

Cum este să folosiți?

Cât de rapid este?

Care este feedback-ul de la revistele online Lumea Prestige?

Lumea BRI956 vs Lumea BRI950

Cum se compară cu SC2009?

Ce alternative ar trebui să iau în considerare?

Pro și contra Philips Lumea Prestige

Ar trebui să-l cumpăr?

De unde se cumpara?

ESTE UN PRODUS CARE MERITA BANII?

Da. E mai bine decât orice altceva.

Aveți cel puțin 250.000 de flash-uri. Aceasta acoperă o suprafață corporală de 1.025.000 cm², când se utilizează atașamentul corpului de 4.1 cm². Cu alte cuvinte, peste 200 de tratamente pe întregul corp (picioare întregi, linii de bikini, subrat și față) sau peste 15 ani de tratamente lunare suplimentare.

Și este important să rețineți că rezultatele sunt mai bune cu cât o utilizați mai mult. Având în vedere acest lucru, nu cred că veți avea vreodată blocaje! Este o valoare superbă și o alegere excelentă în special pentru tratarea întregului corp. Puteți să o împărțiți și tot obțineți ani și ani de utilizare.

N.B. 15 ani de utilizare se bazează exclusiv pe durata vieții becului și nu ia în considerare utilizarea generală, îngrijirea bateriei și uzura, ceea ce determină cât timp mașina continuă să funcționeze. Philips promovează o durată de viață a lampii de 20 de ani.

Philips lumea in cutie

Philips lumea in cutie

Philips lumea in cutie detaliu

Philips lumea in cutie detaliu


CE ESTE BRI956 MOD DE UTILIZARE?

Compacta, dar grea. Cutia Lumea BRI956 este elegantă și bine concepută, cu toate informațiile cheie prezentate în mod clar. Cutia este mică și robustă. Afișează în mod clar dispozitivul și etichetează cele 4 accesorii atașate pentru corp, față, bikini și subrat. O parte explică vizual schema de tratament recomandată pe durata a 8 săptămâni și tratamentele ulterioare. Și sunt fericit pentru că nicăieri nu văd cuvântul “permanent”. În schimb, Philips spune: “Împiedica creșterea părului, se simte permanent fără păr”. Acest lucru are nevoie de explicații suplimentare, dar cu siguranță nu stabilește așteptări înșelătoare, cum ar fi celelalte mărci. Acest lucru este surprinzător de greu! Ce e acolo? În interiorul cutiei, mai întâi văd dispozitivul în formă de pistol prevăzut cu atașamentul corpului, apoi 3 capete suplimentare de tratament suplimentare. Sunt protejate în plastic transparent și plastic.

În partea de jos se află cablul de alimentare securizat de carton, manualul de instrucțiuni pentru mărimea micului A5, prospectul Lumea, broșura de reciclare a bateriei și hârtia de garanție. În cele din urmă, în partea de jos și înfășurat în celofan subțire de protecție este o cârpă albă de curățare și pungă de depozitare

Ambalajul este robust. Nu există nicio șansă să se miște în tranzit. Designul este elegant, economic, ușor de intrat și este în mare parte realizat din carton reciclabil.

Am cântări dispozitivul în mână. E mai mare și mai greu decât mă aștept. Dar încă arată și se simte minunat.

Ce e in cutie?

Dispozitiv în formă de pistol Lumea Prestige cu

Dispozitiv de fixare în carcasă curbată (4,1 cm²)

Suport fix facial (2 cm²)

Suport bikini curbat (3 cm²)

Dispozitivul de fixare a arborelui cardanic (3 cm²)

Incarcatorul și cablu de 2 m lungime

Manual de instructiuni

Pungă de depozitare

Cârpă de curățare

Culoarea aurie albă și trandafirie este feminină, dar rafinată. Există doar 4 butoane de control și, împreună cu cele 5 lămpi indicatoare de intensitate, stau pe partea de sus. Ele sunt ușor de văzut usor de ajustat.

Este minunat la atingere și recunosc instantaneu aceleași materiale de calitate pe care le iubesc. E solidă. Nimic nu scârțâie sau crăpă. Se simte minunat.

De unde să cumpărați Philips Lumea Prestige

Este timpul să vă familiarizați cu manualul de utilizare.

Philips lumea manual de utilizare

Philips lumea manual de utilizare


START CU MANUALUL UTILIZATORULUI Manualul de utilizare este cuprinzător și ușor de citit. Instrucțiunile sunt clare și sunt bine ilustrate.

Veți găsi diagrame ale dispozitivului, diagrame de tonuri ale pielii și culori pentru păr, informații despre cum funcționează IPL, ce să vă așteptați de la Lumea dvs., instrucțiuni pentru tesutul dvs. de piele, cum să îl utilizați și îndrumarea după îngrijire.

Petreceți timpul verificând informațiile importante privind siguranța, avertismentele și motivele pentru care nu trebuie să utilizați Lumea. Este de fapt o idee bună să verificați manualul de utilizare de pe site-ul Philips înainte de a cumpăra.

IMPORTANT: Bronzul și IPL

Când utilizați orice dispozitiv IPL acasă, trebuie să urmați instrucțiunile privind bronzarea și expunerea la soare. Philips vă sfătuiește să evitați soarele timp de 2 săptămâni înainte de tratament și pentru a evita soarele / bronzarea timp de 48 de ore după tratamentul dumneavoastră. Folosiți o cremă de protecție solară de SPF 30+ pe pielea tratată timp de 2 săptămâni după tratamente, sau acoperiți-le la soare.

Cel mai bine este să evitați să bronzezi cu totul, atât lumina soarelui cât și în mod artificial, în timpul tratamentelor de pornire

Efectuați un test de piele

Manualul utilizatorului spune să se efectueze un test de acoperire a pielii pe fiecare zonă de tratament, utilizând fiecare dintre nivelurile de siguranță pentru piele. Dacă aveți piele echitabilă și toate cele 5 intensități sunt potrivite, aceasta înseamnă că trebuie să faceți testul de piele cu fiecare. Această îndrumare este amănunțită. Ai nevoie de un mod pentru a marca fiecare plasture de testare a intensității pentru început.

Personal, testez la cel mai înalt nivel de siguranță (care este 5 pentru mine) și un nivel sau 2 de mai jos. Dacă aș fi avut vreo reacție la acest lucru, m-aș gândi de două ori să o folosesc oricum, indiferent de nivelul de intensitate. Dar pentru a rămâne în siguranță trebuie să urmați instrucțiunile cât de bine puteți.

Găsirea nivelului maxim de siguranță este ușor.

Alegeți atașamentul potrivit și puterea dispozitivului. Apăsați butonul senzorului Smartskin și plasați fereastra de tratament pe piele. Îți scanează pielea și lumina indicatoare albă arată care dintre cele 5 nivele de intensitate sunt sigure. Apăsați butonul de confirmare pentru a alege nivelul cel mai înalt propus. Apoi, urmați instrucțiunile din manual pentru a finaliza testul

Dacă după 24 de ore nu există nici o reacție, puteți continua tratamentul complet.


NOȚIUNI DE BAZĂ

Așteptați 24 de ore după testul dvs. de piele și, dacă este bine, sunteți gata să începeți. E simplu. Iată cum faceți asta.

1. Radeti, curățați și uscați zona de tratament.

SFAT: Tratamentele IPL sunt cele mai eficiente atunci când se rade în prealabil, ceea ce înseamnă că rezultatele sunt mai rapide. Cu toate acestea, puteți ceara sau epilarea, dar așteptați ca rezultatele să dureze mai mult. De asemenea, așteptați 2 sau 3 zile după epilarea / epilarea înainte de tratamentul cu IPL. Acest lucru permite foliculului de par să crească un pic, oferindu-i IPL ceva de țintit

2. Stabiliți-vă. Va trebui să vă apropiați de o priză electrică. Încercați să utilizați un cablu prelungitor, dacă este necesar, astfel încât să puteți alege zona cea mai confortabilă, cum ar fi patul dvs. sau aproape de o oglindă.

3.Introduceți-l și apăsați butonul de alimentare. Butoanele luminează albe și veți auzi pornirea ventilatorului înăuntru.

4. Apăsați butonul senzorului Smartskin și plasați ferm fereastra de tratament pe piele. Apoi apăsați butonul de confirmare pentru a selecta nivelul de intensitate sugerat. Sau pentru a utiliza comenzile manuale, apăsați butonul de comutare pentru a derula în sus prin cele 5 niveluri până când nivelul dorit se aprinde în alb.

5.Partea din spate a dispozitivului se aprinde alb când fereastra de tratament are contact complet cu pielea. Apăsați butonul de declanșare pentru a bloca dispozitivul.

6. Când ați terminat, apăsați și mențineți apăsat butonul de alimentare timp de 2 secunde pentru a îl opri.

Mi-am tratat picioarele pline, linia de bikini extinse, subratul și fața. Iată gândurile și feedback-ul meu. Sper că veți găsi ajutor!

Philips lumea butoane 2

Philips lumea butoane 2

INTUITIVĂ PROIECTARE DE PISTOL

Arată futurist, dar elegant și feminin. Forma seamănă cu Lumea Advanced, dar este mai mare și mai grea. Recunosc că mă îngrijorează asta. Este prea mare și nepotrivit? Îmi păstrez mintea deschisă și pornesc!

Forma de pistol este cu siguranță intuitivă și confortabilă. Mâinile mele se simt relaxate și mânerul meu se fixează pe mânerul lung și conic. Degetul meu arătător se sprijină în mod natural pe declanșator. Este ușor de găsit, deoarece pe un declanșator există un cerc proeminent.

Forma de pistol o face ușor de utilizat. Pot verifica controalele cu o privire deoarece sunt clar vizibile pe partea superioară a pistolului. Cablul de alimentare cu lungimea de 2 metri se potrivește cu mâna în capătul mânerului înalt, păstrându-l bine în timpul utilizării. Și pot vedea clar marginile ferestrei de bliț. Pot poziționa cu precizie fiecare bliț pentru o acoperire perfectă.

ESTE PREA GREU?

Acesta cântărește 560g.

Este mai greu decât Lumea Advanced (368g) și Smoothskin Gold (374g). Greutatea provine de la bateria reîncărcabilă cu litiu. Aveți nevoie de acest lucru să îl utilizați fără fir. Și aceasta este o caracteristică utilă pentru zone greu accesibile.

Sincer, am uitat de greutatea în timpul utilizării. Pot sa ma rotesc si sa-mi pivotez incheietura fara nici o presiune. Mi se pare aproape imposibil de manevrat pe parcursul tratamentului meu. Și asta pentru că forma pistolului este perfect echilibrată și sigură de prindere. Oh, și e prea rapid, așa că oricum nu o vei mai ține deloc. Mai multe despre asta mai târziu.

SENZORUL DE TON PENTRU PIELE

Modelul BRI956 vine acum cu un senzor de ton de piele avansat. Este fereastra mică deasupra ferestrei blițului. Pentru ao folosi, apăsați butonul Smartskin și plasați fereastra de tratament ferm pe piele. Luminile de intensitate luminează nivelul maxim adecvat. Apoi, apăsați butonul de bifare pentru ao alege și începe tratamentul.

Nu va clipi dacă tonul pielii pe care îl detectează este prea întunecat și lumina “pregătită” este roșie.


Aceasta este o caracteristică elegantă. Este un control sigur de siguranță, care apoi recomandă cu ușurință nivelul optim de utilizat. Nu trebuie să ghiciți sau să-l rezolvați singur. Este deosebit de eficient dacă tonul pielii se modifică odată cu anotimpurile sau variază în funcție de zona corpului. Dar ceea ce îmi place foarte mult este că poți ajusta setarea sugerată manual. Cred că aceasta este o îmbunătățire comparativ cu Braun IPL și Smoothskin Gold.

Braun IPL și Smoothskin Gold au un senzor similar cu tonul de piele avansat, dar ele selectează nivelul de intensitate pentru tine. Nu puteți să o ajustați manual. Dacă se simte prea mare, puteți activa modul “blând”. Dar, aceasta reduce jumătate din intensitate, astfel încât este posibil să ajungeți la un nivel mult mai slab decât este ideal.

Cu BRI956, nu-l puteți seta mai sus decât intensitatea sugerată, astfel încât pielea dvs. este întotdeauna în siguranță. Dar, poți să-l dai doar puțin, dacă o înghiți. Am simțit acest lucru pe linia de bikini și mi-am plăcut că aș putea să-l duc doar cu o singură crestătură la un nivel confortabil, dar totuși de înaltă intensitate. Personal, prefer acest control suplimentar.

Nu trebuie să activați senzorul de ton de piele. Puteți utiliza comenzile sus / jos și setați manual intensitatea. Senzorul va verifica în continuare periodic un ton adecvat pentru piele pe tot parcursul tratamentului.

SIGURANȚA OMULUI

Pielea dvs. trebuie să acopere complet fereastra blițului sau nu va clipi. Acest sistem de siguranță înseamnă că nu puteți bloca accidental în spațiu deschis, posibil lângă ochi.

Pe piele, strălucirile sunt luminoase, dar inofensive pentru ochi. Utilizați-l într-o cameră bine luminată, astfel încât acestea să nu pară atât de intense și să încercați să nu priviți direct la capătul care clipește. (Este greu să știu, pentru că trebuie să obțineți o bună acoperire!) Nu aveți nevoie de ochelari de protecție, dar puteți purta ochelari de soare dacă este mai confortabil.

SISTEMELE DE ALIMENTARE SAU FARA FIR?

Sistemele de alimentare cu energie electrică și fără fir au avantaje proprii.

Fără fir nu înseamnă nicio încurcătură în timp ce mă răsucesc și mă aplec pentru a ajunge în zonele greu accesibile. Dar, de asemenea, înseamnă că are nevoie de încărcare înainte de a o utiliza, uneori puterea devine enervant la mijlocul utilizării, bateria se degradează rapid dacă nu o încărcați la fiecare câteva luni făcându-l inutil. Și mai scump.

Operarea prin rețeaua de alimentare este mai puțin complicată, conectați-o și mergeți fără întreruperi. Dar … uneori, cablul iti sta în cale! Nu-ti doresti să le ai pe amândouă într-una?

Ba da. Și acum poti deoarece BRI956 / BRI950 le face pe amândouă. Geniu.


Îl folosesc cu
firul pe picioare, pentru că sunt ușor de atins. De asemenea, flash-urile sunt mai rapide atunci când sunt conectate la cabluri și vreau ca știfturile mele să fie terminate cât mai repede posibil! Mânerul lung ține șnurul departe de calea zonei de tratament atunci când este așezat și în picioare. Nu există probleme acolo, nici măcar pe spatele genunchilor și coapsei. Am încercat fără fir atunci când am tratat vecinătatea generală a liniei de bikini. Aceasta implică răsucirea și îndoirea (sunt foarte amănunțită). Chiar am apreciat că nici un fir nu a fost răsucit, încâlcit sau obscurând punctul meu de vedere. Puncte de top. Îmi place să am alegerea.

SFATURI CU FIR / FARA FIR

Iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le menționăm în legătură cu funcționarea duală a BRI956.

Încărcați acumulatorul de litiu înainte de al utiliza fără fir, durează până la 1:40 pentru încărcare

Bateriile complet încărcate oferă cel puțin 130 de blitz-uri la intensitatea luminii 5

Sau puteți să-l conectați la rețeaua de alimentare și să-l utilizați cu cabluri ori de câte ori doriți

Blitz-urile sunt aproape de două ori mai rapide atunci când se utilizează cabluri (la fiecare 2 secunde, la fiecare 3,5 secunde fără fir)

Este proiectat să utilizeze incarcatorul cu fir, dar cu opțiunea de a utiliza fără fir când este mai convenabil

Încă mai trebuie să ai grijă de baterie, încărcând-o complet la fiecare două luni

Dacă bateria se degradează în timp, veți putea să o utilizați în continuare prin cablu

Îmi plac schimbările simple, grijulii pe care le-a făcut Philips, iar Lumea se evidentiaza Și mai sunt multe.


ATENȚIONĂRI PENTRU ALEGEREA FORMELOR DVS.

Cu BRI956 veți obține un atașament de corp, față, bikini și subrat. Forma, mărimea și filtrul pentru fiecare sunt diferite. Cele mai multe dispozitive au doar o fereastră de tratament moderată și de dimensiuni mari și, eventual, un atașament facial mai mic. Ei fac treaba. Deci aveți cu adevărat nevoie de aceste atașamente specializate de specialitate?

Da. Acestea fac diferența. De ce? Pentru că sunt curbate și suntem făcuți și din curbe minunate! Parteneri perfecți. Îmi place, de asemenea, că atașamentul de bikini are un filtru suplimentar pentru a viza mai bine părul mai gros și mai încăpățânat și în această zonă. Este proiectat pentru a oferi cele mai rapide rezultate.

ATUURILE:

Suportul corpului este o fereastră mare de 4,1 cm2 curbata, care se potrivește cu conturul picioarelor, brațelor și zonei superioare a bikinei. Intinzandu-mi picioarele, pot foarte usor sa ajung in spatele genunchilor fara sa rasucesc piciorul. Curbura face usoara glisarea peste piele.


Dispozitivul de prindere este o fereastră de 3 cm2, cu dimensiuni medii, de înălțime, care se potrivește tuturor zonelor din această zonă. Cu toate acestea, găsesc că atașamentul corpului funcționează la fel de bine și, deoarece este mai mare, este puțin mai rapid să acoperiți.


Atașamentul pentru bikini este o fereastră de 3 cm2 cu dimensiuni medii, care se potrivește cu conturul liniei de bikini unde se alătură piciorului. Dispune de un filtru transparent transparent pentru un efect sporit asupra firelor mai grosiere și mai persistente ale piciorului păianjen! Este fără efort, dar o folosesc în combinație cu atașamentul corpului în această zonă generală, adică în vârfurile picioarelor interioare, pentru o aplicare minuțioasă, lipsită de folicul!

Dispozitivul de atașare a feței este o mică fereastră plană de 2 cm2 pentru o poziționare precisă, cu un filtru suplimentar, integrat, pentru o utilizare facială sigură. Nu cred că o suprafață curbată ar putea ajuta aici, dar dimensiunea mai mică face cu siguranță. Încă mai trebuie să trag câteva fețe când îmi fac buza superioară, dar este ușor de tratamentul # 2.

GLISARE SI PRECIZIE

Aveți un mod de ștanțare, unde poziționați și apăsați declanșatorul blițului, apoi treceți la următorul punct și repetați-l. Acest lucru este cel mai bine pentru fata ta, linia de bikini și alte zone delicate.

Apoi e o alunecare. Poziționați-l și ținând trăgaciul în jos, glisati-l peste piele. Este magie pe suprafețe mari, cum ar fi picioarele. Designul curbat al atașamentului corpului îl face să alunece ușor pe piele. Ea face pentru perioade rapide de tratament. Citiți mai departe pentru a afla cât de repide


CUM SUNT DE RAPIDE TRATAMENTELE?

Spectacolul de tratare a fulgerului BRI956 este rapid. Mult mai rapid decât modelul precedent SC2009 și il bate la toate celelalt intensități mai mari.

Dispozitivul de fixare a caroseriei este mare la 4,1 cm2 si atunci când este folosit cu cablu, acesta clipește la fiecare 2 secunde. Acesta acoperă o pereche de axe sub 1 minut (aproximativ 59 de secunde). Lickety-split. E rapid.

Philips spune că un picior plin ar trebui să dureze 6,5 minute. Este mai rapid când este folosit cu cablu, deci așteptați să fie mai lent dacă este utilizat fără fir, la aproximativ 11,5 minute.

Mi-a luat aproximativ 7 minute pe picior plin. Rata blițului combinată cu atașamentul curbat al caroseriei și modul de alunecare sunt pur și simplu cele mai bune pe care le-am încercat. Aș spune că chiar și picioarele mele sunt acum cea mai ușoară zonă. Nu m-am plictisit sau mi-am pierdut locul pentru că este rapid.

Pe linia de bikini am folosit modul de ștampilare și nu a trebuit niciodată să aștept să fie gata. Am folosit atasamentul corpului pe alunecare pentru a-mi inlocui cu cel pentru subrat fara probleme. Și am folosit modul de ștampilare și atașamentul față pentru buza superioară și bărbia. Am terminat în mai puțin de 35 de minute.

Acest lucru bate toate celelalte dispozitive comparabile care vă permit să setați niveluri mai mari de intensitate pentru tratamente, inclusiv Smoothskin Gold și Braun IPL.

Ce parere aveti de PHILIPS LUMEA BRI956?

Scorul din recenzia online Philips Lumea BRI956 este un foarte fermecător și demn de 4.6 stele.

Există o mulțime de recenzii de calitate și de calitate. Majoritatea provin de la recenzori care au primit un eșantion gratuit în schimbul unei revizuiri oneste.

Deci, ce nu le-a placut recenzorilor?

RECENZII RELE

Nu există ratinguri scăzute pentru modelele BRI956 sau BRI950 la momentul scrisului.

Există câteva evaluări neutre cu 3 stele. Un recenzor are multe lucruri pozitive de spus despre utilizarea Lumea, dar nu-l poate acorda mai mult de 3 stele, deoarece le-a folosit doar o singură dată. Un altul la folosit pe picioare timp de 8 săptămâni, dar nu a observat efecte notabile asupra reglării părului.

Există câteva lucruri demne de remarcat cu Lumea Prestige.

În timp ce o mână de recenzii spun că este ușor de manevrat, primele impresii ale unora este ca sunt mai mari și mai grele decât se așteptau. Cu toate acestea, acest lucru nu duce la nici o dificultate sau probleme de utilizare a acestuia.


Este mai robustă și mai rezistentă decât alte mărci și mulți oameni iubesc acest lucru, deoarece adaugă la simțul de lux, de înaltă tehnologie a acestui kit de calitate. Trebuie să fiu de acord. Câteva doresc ca calitatea a pungii de depozitare să fie mai bună. Un comentator notează, “face treaba, dar la acest pret, vreau un ambalaj de lux!”

Și cel mai frecvent menționat este prețul premium. Începând de la 2500 lei pentru BRI950 și până la 2990 lei pentru BRI956, este unul dintre cele mai scumpe oferte. Majoritatea comentatorilor nu l-au cumpărat de fapt, așa că sunt curioasă cu privire la ceea ce ar simți un client plătitor. Mulți comentatori cred că merită acest lucru datorită designului luxos și grijuliu. Să nu mai vorbim că este o investiție excelentă în comparație cu anii de ceară salon sau doar un singur curs de tratamente profesionale IPL.

Philips ofera BRI956 la cei care solicită fără încetare cele mai bune produse și este o alegere greu de ignorat.


RECENZII BUNE

Scorul utilizatorului pentru Philips Lumea Prestige BRI956 este de 4,6 stele din 5 stele.

Există o mulțime de dragoste pentru Lumea BRI956 și BRI950.

Cele mai multe recenzii vă pun la dispoziție feedback despre cât de ușor este de folosit și despre caracteristicile specifice pe care le doresc. Aceștia acceptă și recunosc că lucrările de la Prestige reduc creșterea părului, cu doar o mână de observatie a duratei de timp necesară pentru a vedea rezultatele. Unii văd reducerea redusă a regresiei părului de la primul tratament, iar pentru alții este nevoie de mai multe tratamente. Creșterea părului este mai moale, mai fină și mai lentă.

Cred că acceptarea generală a lucrărilor Lumea este, fără îndoială, la o reputație puternică și îndelungată a mărcii Philips Lumea. Sute de recenzii pozitive și de calitate sunt disponibile pentru modelele anterioare.

Deci, ce iubesc utilizatorii in special?


Ei iubesc de la libertatea de mișcare completă pana la designul fără fir. Dar că este întotdeauna gata să meargă cu energie electrică – nu trebuie să te aștepți o taxă.

Comenzile sunt simple de utilizat, ușor de văzut și dispozitivul se potrivește confortabil în mână. Designul de lux și calitate-construcție”. Atasamentele conturate impresioneaza si ele. Pentru cei care folosesc IPL, ei observă că sunt ușor de schimbat, se potrivesc cu pielea și usurinta blitzului

Apoi este senzorul liniștitor al tonului pielii. Numai vizionați graficele de tonuri de piele și ghiciți mai mult – vă spune nivelul optim și împiedica utilizarea la o setare prea ridicată pentru tonul pielii.

Sunt surprins că nu mai mulți comentatori menționează cât de repede se aplică. Dar dacă este prima lor experiență de IPL la domiciliu, apreciez că poate nu-și dau seama cât de plictisitor poate fi! Un comentariu spune ca este mult mai rapid decât SC2009 și alte dispozitive, și nimeni nu menționează că este lent sau plictisitor.

Voi monitoriza feedback-ul on-line și vom actualiza această examinare în timp, pentru a oferi un rezumat precis al dispozitivului. Însă, în concluzie, recenzorilor online le plac și pot găsi doar niște obiectii foarte mici pentru a se plânge.

LUMEA BRI956 VS LUMEA BRI950

Deci, care este diferența dintre cele doua și care ar trebui cumparat?

BRI956 este cel mai scump la 2990 lei , BRI950 ușor mai ieftin la 2500 lei. Ele sunt identice, cu excepția a două lucruri; ele sunt culori diferite și datorită atașamentelor de specialitate care vin cu fiecare.

Modelul BRI950 are atașamentul curbat în caroserie și atașarea facială cu filtr suplimentar. Modelul BRI956 vine cu acelea și atașamentul bikini curbat-out, cu filtru suplimentar și atașamentul pentru arcuire. Astfel, pentru încă 300 lei, primiți 2 atașamente suplimentare cu BRI956.

Ai nevoie de ei? Nu. Nu ai nevoie de ele. BRI950 vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă trata corpul și fața. Personal, nu mi-ar lipsi atașamentul la subarm. Dar îmi place ideea filtrului de specialitate pentru a trata păianjenii bikini încăpățânați. Ai doar asta cu BRI956.

Ambalajul și prețurile sunt convingătoare, și ca mine, fără îndoială că veți dori BRI956. Dar tu alegi.


LUMEA BRI956 VS LUMEA SC2009

Probabil vă întrebați cum se compară BRI956 cu Lumea SC2009.

Ambele sunt dispozitive excelente. Ambele sunt ergonomice, au o durată de viață a lampii de peste 15 ani, obțin rezultate și au o calitate excepțională a construcției. Dar BRI956 este pur și simplu mai bun. Iata de ce.

Ambele sunt fără fir, dar BRI956 funcționează și cu cablu, astfel încât să puteți conecta și să mergeți când doriți.

Marea formă de pistol este actualizată pentru modelul BRI956, făcând-o mai ușor de utilizat și mai frumos.

Ele sunt sigure pentru toți, dar cu cele mai întunecate tonuri ale pielii, dar BRI956 vine de asemenea cu un senzor de ton de piele pentru o liniște suplimentară. Nu numai asta, dar sugerează nivelul optim de intensitate pentru tine. Dar puteți să-l micșorați totuși doar până când nu este corect.

De asemenea, atașamentele de specialitate se actualizează. Acestea includ în continuare filtre pentru a obține cele mai bune rezultate, dar cu BRI956, acestea se potrivesc cu conturul corpului, deoarece sunt curbate. Acestea alunecă cu ușurință pe piele, astfel încât nu este ciudat sau dificil să facă să clipească.

În cele din urmă, BRI956 este mai rapid. Mult mai repede. Tratează un picior plin în aproximativ 7 minute în 14 minute cu Lumea SC2009. Astfel puteți completa cu ușurință un tratament complet fără a vă simți plictisit, obosit sau dureros deloc.

Lumea SC2009 este de obicei în jur de 500 lei mai puțin costisitoare. Dar cred ca Lumea BRI956 merita banii in plus. Merită doar pentru că tratamentele dvs. vor dura o jumătate de timp, astfel că sunteți liber să continuați cu ceva mai interesant.


CARE SUNT ALTERNATIVELE?

Aparatele SC2009, Smoothskin Gold și Braun IPL sunt alternative de luat în considerare. Acestea sunt potrivite pentru tratamente corporale și de față, cu scoruri ușor mai mici decât BRI956.

Comparăm SC2009 și BRI956 de mai sus și BRI956 iese pe partea de sus. Cu toate acestea, dacă numai SC2009 este disponibil acolo unde locuiți, nu vă faceți griji. Este încă o alegere bună.

Vă recomandăm IPL Smoothskin Gold și Braun IPL pentru bugete puțin mai mici în care doriți tratamente rapide la nivele mai mari de intensitate. Ii recomanda pentru tratamente corporale daca Lumea BRI956 nu este inca disponibila acolo unde locuiesti.

SMOOTHSKIN GOLD și BRAUN IPL VS LUMEA BRI956

Iată comparația mea rotundă a celor trei.

Cyden Ltd fabrică atât Smoothskin Gold, cât și Braun IPL, astfel încât să puteți fi siguri că oferă aceleași rezultate și performanțe excelente. Ele sunt aproape identice în formă și funcționare și deși sunt ergonomice, ele nu sunt la fel de intuitive sau confortabile ca forma BRI956. Nimic nu bate asta.


Toate aceste dispozitive funcționează la intensități IPL mai mari și sunt potrivite pentru tonurile de piele de la I la V. Ele oferă, de asemenea, senzori avansați pentru tonul pielii. Acestea verifică apoi selectați nivelul optim de intensitate pentru dvs.

Cu toate acestea, numai BRI956 dezvoltă acest lucru mai mult și vă permite să vă ajustați manual pentru a găsi puterea perfectă și exactă pentru dvs. BRI956 are o durată lungă de viață a lămpii de 15+ ani (Philips spune până la 20). Braun IPL are o durată de viață a lampii de peste 15 ani, iar SS aurul are modele diferite de 6, 10 și 15 ani (reflectate în preț). Toate acestea sunt excelente și mult superioare celor mai multe mărci, cum ar fi Remington și LumaRX. Braun IPL are o valoare deosebită în valoare de sub 1200 lei / 1500 lei.

Puteți termina un picior complet în aproximativ 8:30 minute cu Smoothskin Gold și Braun IPL. E rapid și aș fi mai mult decât mulțumit de asta. Dar Philips Lumea Prestige este mai bine. Are aceeași viteză rapidă de aprindere, dar și o atașare mai mare a corpului (4,1 cm2 față de 3 cm2), astfel încât aceasta acoperă pielea mai repede. Puteți face un picior plin în aproximativ 7 minute.

Prestige are, de asemenea, atașamente curbate specializate care se potrivesc cu contururile corpului. Este o nebunie pentru a obține contactul perfect cu pielea. Fiecare dintre aceste caracteristici se completează unul pe altul, astfel încât este aproape fără efort. Cel mai bun lucru pe care l-am încercat și testat.

Toate aceste dispozitive sunt evaluate de recenzenții online de 4+ stele, așa că sunt convins că alegeți, veți fi mulțumiți de alegerea dvs.

În concluzie, aceasta este ceea ce cred că face Philips Philips Lumea Prestige BRI956 atât de special:

Materiale de calitate și maiestrie

Design intuitiv, ușor de manevrat în formă de pistol

Senzor avansat de ton de piele care sugerează cea mai bună intensitate, dar puteți să-l răsturnați doar cu o notă de două dacă este necesar

Cea mai rapidă viteză de aplicare printre cele mai puternice dispozitive de intensitate energetică IPL

Ferestrele bluzoane specializate curbate pentru a se potrivi cu contururile corpului

Garanția cea mai mare de returnare a banilor de 100 de zile

Iată o recapitulare rapidă a argumentelor pro și contra ale Lumea Prestige BRI956.


PROS

Design rafinat, retro, în formă de pistol Designul

Ergonomic este confortabil și ușor de utilizat

Calitate deosebită a construcției – se simte solidă și sigură în mână

Lampa tratează o suprafață corporală masivă de 1.025.000 cm2 timp de 15+ ani de utilizare

Aplicare rapidă – tratați un picior în mai puțin de 7 minute.

Alimentat cu energie electrică pentru a putea termina într-o singură sesiune și comoditatea “Utilizare oriunde” a funcționării fără fir atunci când doriți

Specialist bikini atașare cu filtru pentru a trata efectiv părul încăpățânat

Dispozitivele atașate curbate se potrivesc corpului pentru o poziție necorespunzătoare și pentru un bliț – acestea fac o mare diferență.

Philips Lumea 100 zile garanție de returnare a banilor – vizitați Philips.co.uk pentru a afla mai multe

Potrivit pentru o gamă mai largă de tipuri de piele (de la I la V)

Senzorul pentru tonul pielii pentru a vă verifica tonul pielii este sigur

Sensorul tonului pielii vă sugerează cel mai bun nivel de intensitate

Aveți control total asupra nivelului de intensitate pe care îl utilizați

Toate caracteristicile de siguranță și tratament pe care le-ați aștepta

Filtru UV integrat

Marcajul CE (declarația UE de conformitate pentru a îndeplini cerințele de siguranță

Comentarii online îi place – citiți revizuirea completă a rundei mele

Cârpă de curățare și husă de depozitare cu căptușeală furnizate

Reputație excelentă și service clienți de la Philips

Calendarul de tratamente și mementourile de pe telefonul dvs. cu aplicația Lumea


CONS

Foarte costisitoare la RRP integral

Preț, astfel încât veți dori cel mai scump cu toate atașamentele de specialitate!

Nu este potrivit pentru tonurile cele mai întunecate ale pielii

Încă nu a fost aprobată de FDA

Philips lumea pret bun, totul despre lumea,

Philips lumea pret bun, totul despre lumea,


Ar trebui să-l cumpăr?

Da. Dacă este disponibil și în intervalul de buget, atunci absolut. Indeplineste conditiile de top în aproape toate categoriile, așa că am este foarte recomandat, mai ales pentru rezultate matasoase-neted peste tot corpul tau. Sau dacă doriți un dispozitiv rapid, astfel încât să nu aveți nevoie să petreceți mult timp să o faceți. Acesta este destinat celor care cer cele mai bune. Cei care nu vor fi timizi de preț, pentru că știu calitatea când o văd și o simt. Acesta stabilește un nou standard în îndepărtarea părului IPL acasă.  

.

.

.

Comments