Emag reduceri electrocasnice Crazy Day


aprilie 24, 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Casa & Gradina,Electronice


emag reduceri electrocasnice

Emag reduceri electrocasnice Crazy Day!  Aceeași flexibilitate pe care o cer bucătarii șefi
Bucătarii șefi profesioniști au nevoie deseori să pregătească simultan cantități mari din mai multe feluri de mâncare – iar acest lucru necesită o bucătărie foarte flexibilă. Pentru a va oferi același grad de flexibilitate, noul nostru cuptor are o capacitate de 74 de litri, cea mai încăpătoare tavă disponibilă și până la nouă niveluri pentru rafturi. Configurați spațiul exact pe măsură nevoilor dumneavoastră.
Gătiți cu eficientă – este cu 10% mai eficient energetic decât clasă A
Blocați căldură în interiorul cuptorului pentru a găti cu eficientă sporită. Acest cuptor este cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic față de aparatele din clasă A. Această deoarece interiorul sau este foarte bine izolat, împiedicând pierderile de căldură. Astfel, cuptorul poate să mențină temperatură de gătit folosind mult mai puțină energie.
Comenzi directe – cu butoane rotative și funcție de numărătoare inversă
Pentru o modalitate simplă de a găti, trebuie doar să rasuciti butoanele pentru a selectă temperatură sau pentru a activă unul din nenumăratele moduri de gătire. Apăsați butoanele pentru a activă numărătoarea inversă. Ecranul LED va afișa setările pe care le selectați. Iar atunci când cuptorul este oprit, acesta va afișa oră.
Folosiți fiecare centimetru al spațiului interior; totul va fi gătit uniform
La acest cuptor nu contează unde introduceți vasul. Datorită ventilatorului supradimensionat cu noul design de ghidare a aerului, alimentele sunt gătite uniform, indiferent unde se află în cuptor. Astfel lucrurile devin extrem de ușoare când aveți cu adevărat nevoie de fiecare centimetru de spațiu.

Click pe poza sa vezi toata oferta!

Comments