Cum sa alegi un mop corect pentru pardoseala ta


ianuarie 23, 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Casa & Gradina


Când vine vorba de curățarea pardoselilor, veți avea nevoie de un mop bun.

Asigurați-vă că alegeți unul potrivit pentru nivelul de murdărie cu care aveți de-a face.

Indiferent de ce ai nevoie, unul din aceste mopuri ar trebui să poată lăsa pardoselile tale strălucitoare.

Acestea sunt cele mai bune mopuri pe care le puteți cumpăra acum:

-Mopul clasic: În general, acesta este tipul cel mai puțin costisitor de mop, acestea sunt adesea considerate de unică folosință deoarece au un preț foarte scăzut, dar nu pot fi spălate.

-Mop rotativ: curățați zonele mai mari, mai repede, la un preț moderat.

-Mop cu pulverizator: te scapă de căratul găleților greoaie și nu ocupă mult spațiu. Important este, în cazul tuturor mopurilor să vânezi cele mai mari reduceri și oferte.

Dacă ați instalat, tratat, sau reparat podele din parvhet laminat în casa dvs., știți cât de scump poate să fie. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să ruinați podelele scumpe din lemn cu un produs de curățare inferior. Cele mai bune mopuri pentru podele din parchet laminat de trafic intens vă pot păstra podelele curate, strălucitoare și arătând cele mai bune rezultate în timp- și nu vor “umfla” podelele cu apă sau substanțe chimice în exces.

Există câteva opțiuni bune pentru curățarea podelelor din parchet laminat, dar un mop rotativ din microfibră. Este probabil cea mai bună soluție. Un mop care curăță cu ajutorul microfibrei, este în general preferat față de un mop convențional deoarece poate atrage și reține mizeria și lichidele mai bine decât alte mopuri. Forma microfibrei este secretul  motivului pentru care este atât de eficient: funcționează ca un magnet care preia murdăria și o reține, în loc să o tragă în jur.

Acestea fiind spuse, dacă aveți bani pentru a investi într-un mop, există unele potrivite pentru nevoile dumneavoastră, astfel încât  podelele dumneavoastră vor arăta proaspăt lustruite.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că agentul de curățare pe care îl folosiți în timp ce ștergeți pardoselile din parchet laminat este la fel de important și este cel mai bine să stați departe de substanțele chimice dăunătoare și să alegeți mai multe metode de curățare naturală. Pardoselile din parchet trebuie să fie doar umezite – este important să evitați saturarea podelei cu apă în exces. În ceea ce privește agenții de curățare, asigurați-vă că citiți cu atenție etichetele și selectați numai detergenții care sunt făcuți pentru lemn. Când aveți îndoieli, un oțet alb, diluat în apă, funcționează ca un farmec.

Mop rotativ

Aceste mopuri pentru podele din parchet laminat vă vor lua o parte din stresul cauzat de curățarea și protejarea podelelor.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru podelele din parchet laminta este să păstrați substanțele chimice dure, săpunul și cantitățile excesive de apă cât mai departe de ele. Acest lucru este mai ușor de făcut atunci când utilizați un mop din microfibră care are proprietăți electrostatice și poate atrage murdăria și fără detergenți dăunători.

Acest tip de mop este format din: – un mop cu un dispozitiv ce favorizează flexibilitatea încorporat și o găleată cu pedală pentru picior, care vă permite să îndepărtați excesul de apă  fără a vă folosi mâinile. În funcție de cantitatea de apă pe care o eliminați, puteți șterge podelele din parchet, cu nimic mai mult decât un mop din microfibră umed, care este mai sigur pentru lemn. Găleata are chiar și un dispozitiv de protecție pentru a împiedica scurgerea apei pe podea.

O altă caracteristică unică a ofertei pentru mop este capul flexibil, care poate pătrunde și în locurile mai puțin accesibile, cum ar fi sub mobilă, cu un minim de efort, fiind proiectat cu o rotație de 360 ​​de grade, astfel încât să îl puteți glisa cu ușurință.

Având în vedere cu cât de multă murdărie și bacterii mop-ul dumneavoastră intră în contact de fiecare dată când curățați podelele, există o siguranță când vine vorba de acest mop din microfibră, care are capete de curățare detașabile și lavabile pe care le puteți folosi iar și iar.

Microfibra este ideală pentru atragerea prafului și a părului și poate fi utilizată pentru ștergerea umedă și uscată. Un alt avantaj al acestui tip este polul pivotant de 360 de grade care se adaptează la înălțimi diferite și face curățarea în locuri greu accesibile mult mai ușoară.

Pentru cei care sunt obosiți de schimbarea mopurilor de fiecare dată, sau poate că vă este dificil să vă deplasați cu o găleată sau dacă pur și simplu vă este greu să utilizați soluțiile convenționale de ștergere, avem soluția potrivită pentru dvs.

Pur și simplu, vă recomandăm să investiți în mopul care a strâns cele mai bune recenzii, atât datorită prețului ofertant, dar și a eficacității sale. Mopul cu pulverizator.Când este vorba de curățare, este important să fiți echipat cu un un mop eficient, convenabil și ergonomic.

Acesta este usor, de dimensiuni reglabile, ce este oricând la îndemână. Este un mop cu pulverizator manual, foarte folositor, compus din rezervor cca 1l, mop cu laveta din microfibra și mâner cu declanșator pentru pulverizare.Este foarte eficient si rapid, permițându-vă să vă păstrați casa curata fără un efort foarte mare.

Mop cu pulverizator si rezervor

Spray-ul este actionat manual de pe manerul mopului. Acest mop vine cu un rezervor de apă reîncărcabil. Laveta groasă de curățare poate fi spălată la mașină. Se recomandă înlocuirea acesteia după aproximativ 100 de spălări. Mânerul este robust și are o înălțime perfectă, astfel încât folosirea lui să fie cât mai confortabilă posibil.

Rezervorul este ușor de deschis și păstrează apa și detergentul in conditii de siguranta fara nici o scurgere.

Este extrem de ușor să stergeți podeaua cu ajutorul lui. Recomandăm acest mop persoanelor care au probleme cu umărul, încheieturile, brațul sau articulația, deoarece este mult mai ușor decât un mop convențional cu găleată. Pur și simplu devine o plăcere să îl folosiți.

Doar umpleți recipientul mopului cu apă sau produsul preferat de curățare și folosiți declanșatorul mânerului pentru a pulveriza podeaua. Nu uitați să fiți cu ochii pe reducerile ce se actualizează tot timpul, astfel încât să puteți pune mâna pe cea mai bună ofertă!

 

Comments